• Alle

Workshop aardewerk restaureren in Museum Jan Boon

zaterdag 26 oktober 2019 13:30 - 16:30 uur


DE RIJP Museum Jan Boon in De Rijp organiseert in de maand oktober 'ambacht in de praktijk'. Marijke Top, gespecialiseerd in conservering en restauratie van keramiek en glas, laat belangstellenden zaterdag 26 oktober kennismaken met restauratie van aardewerk. Zij komt in het kader van de exposities over slibaardewerk die in zowel Museum In 't Houten Huis in De Rijp, het Raadhuis in Graft, het Stedelijk Museum Alkmaar als Museum Jan Boon in De Rijp zijn te zien. Deelnemers betalen 5 euro per persoon. De workshop is van 13.30 tot circa 16.00-16.30 uur. Reserveren voor de workshop in Museum Jan Boon kan tot 23 oktober bij Marijke, info@atelierschervengericht.nl.

Museum Jan Boon is gevestigd in Het Walhuis, achter Rechtestraat 146 en elk weekend van 13.00-17.00 uur open. Op de verdieping is tot en met eind oktober een tentoonstelling over slibaardewerk te zien.






Marijke Top, gespecialiseerd in conservering en restauratie van keramiek en glas. Marijke Top, gespecialiseerd in conservering en restauratie van keramiek en glas. ©(Foto: aangeleverd)