Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Workshopfabriek: keramiek, macramé en schilderen

zaterdag 28 november 9:00 t/m zaterdag 12 december 13:00 uur


De Workshopfabriek verzorgt een serie creatieve workshops onder leiding van kunstenares Mieke Rozing en andere kunstenaars. Rozing leert cursisten niet alleen schilderen, maar ook werken met andere technieken. Alle workshops zijn voor elk niveau en uiteraard zijn alle workshop Corona-proof.

Keramiek: zaterdag 28 november van 9.00 tot 13.00 uur. Deelnemers leren in één ochtend hoe ze van klei een grappige hertenkop kunnen opbouwen. De kop wordt afgewerkt met glazuur en na het bakken wordt de kop eventueel afgewerkt met ‘bladgoud’. gastdocente: Monique Mulder.

Wie helemaal ‘zen’ wil worden komt zaterdag 12 december (van 9.00 tot 13.00 uur) naar de workshop Macramé in Boho-stijl. Samen met gastdocente Angenita Hoebe heeft Mieke deze hippe workshop uitgewerkt. Ieder kunstwerk wordt afgestyled in kerstsfeer.

Vrijdag 18 december kunnen creatievelingen meedoen met de workshop ’Schilderen in kerstsfeer’. In duidelijke stappen leert Mieke hoe een ontwerp op doek te zetten. Met acrylverf en mixed media-technieken, wordt een voorstelling uitgewerkt tot een schilderij. 

Voor inschrijven, kosten en meer informatie, stuur een mail naar: info@miekerozing.nl, tel.: 06-10566887 of klik op de aanmeldmodule op de website: www.miekerozing.nl Kosten workshops zijn inclusief materialen en consumpties. 


<p>Schilderij in kerstsfeer.</p> Schilderij in kerstsfeer. ©(Foto: aangeleverd)

<p>Grappige hertenkop gemaakt van keramiek.</p> Grappige hertenkop gemaakt van keramiek. ©(Foto: aangeleverd)

<p>Macram&eacute; in Boho-stijl. Een mooie decoratie voor Kerst.</p> Macram&eacute; in Boho-stijl. Een mooie decoratie voor Kerst. ©(Foto: aangeleverd)locatie

Buurt- en Biljartcentrum Castricum
Van Speykkade 61
0,Castricum