• Alle

Zet REURING met koeienletters in je agenda!

vrijdag 28 juni 2019 14:30 uur


Hét internationale zomerfestival voor live muziek, (straat)theater en foodtrucks beleef je ook dit jaar weer in Purmerend. Schrijf maar alvast met koeienletters REURING in je agenda, want van 27 t/m 30 juni 2019 kun je een fantastisch programma verwachten in het Leeghwaterpark en de binnenstad. Met dans, live muziek, straattheater en spectaculaire voorstellingen uit alle windstreken biedt het Reuring Festival voor iedereen heerlijke momenten.

Het Reuring Festival opent dit jaar op donderdagavond met een avondvullend programma op de Koemarkt in de binnenstad van Purmerend. Op vrijdagmiddag kun je je (klein)kinderen en hun vriendjes lekker meenemen naar het Leeghwaterpark, want tijdens de Reuring Kidzmiddag staan er allerlei leuke acts en spellen op ze te wachten. Waar je je kinderen op vrijdagmiddag gerust meeneemt, kun je voor de avond beter een oppas regelen, want dan ga je er zelf heerlijk op los swingen tijdens de Latin-Salsa Avond. Ook het bij velen geliefde festivalonderdeel Tribute Night op de zaterdagavond zal in deze editie zeker niet ontbreken.

Straattheater
Zaterdag start het festival niet in het Leeghwaterpark, maar in het centrum van Purmerend. Alle vormen van straattheater komen aan bod; van dans tot muzikaal straattheater, van mime tot acrobatiek en kunstzinnige installaties. De uitvoerende artiesten komen uit de buurt en van heinde en verre. Kies je route en pak van alle vormen van straattheater iets mee.

Ook dit jaar is er weer ruimte voor een speciaal programma voor singer-songwriters, bandjes en regionaal en aanstormend talent in het Zwoele Groen en onder de bomen bij de kampvuurconcerten. Een plek waar kruisbestuiving ontstaat tussen muziek, theater en lekker eten met eetstands en foodtrucks.

Grootse afsluiting
Zondag sluit Reuring weer groots af met het pop- en dance spektakel Reuring Cityslam in het festivalhart Leeghwaterpark. Natuurlijk staan er ook dit jaar weer een aantal bekende gezichten op het hoofdpodium.

Ben je benieuwd naar het volledige programma? Houd dan de sociale media van het Reuring Festival goed in de gaten en check vanaf mei www.reuring.com om te weten welke voorstellingen en artiesten er dit jaar gepland staan.

Locatie: Leeghwaterpark en binnenstad






Aangeleverd Aangeleverd



locatie

Leeghwaterpark
Leeghwaterpark 4
1445ra Purmerend