Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Zwem- en Spetter4daagse voor jong en oud

maandag 8 juli 15:02 t/m vrijdag 12 juli 15:02 uur


BREEZAND - Traditiegetrouw wordt in de week van 8 tot en met 11 juli 2019 de nationale Zwem4daagse gehouden in zwembad Den Krieck. Zwemmers van jong tot oud kunnen hieraan meedoen. Gelijktijdig met het festijn is de spetter4daagse in het instructiebad. Organisatie is in handen van de recreatie-afdeling van zwemvereniging Oude Veer.

De zwem4daagse belooft ook dit jaar weer een feestweek voor alle deelnemers te worden met naast het zwemmen een groot aantal randactiviteiten. Degenen die het zwemmen beheersen, kunnen in het diepe bad elke avond van 16.00 tot 18.30 uur 250 of 500 meter zwemmen.

Daarbij is in één baan elke avond een extra activiteit, waaraan een prijsje is verbonden. Maandag: spijkerbroekhangen, dinsdag: achteruit zwemmen, woensdag: d'r op of d'r onder, donderdag: watertrap-afval-race.

In de hal van het bad is tot 19.00 uur volop lekkers: maandag: popcorn, dinsdag: poffertjes, woensdag: cake versieren (prijs € 0.50), donderdag: hotdogs (prijs € 1.-). Verder is er in de kantine eerste drie dagen vanaf 17.00 uur bingo en op de laatste dag medaille uitreiking.

Extra actie: kinderen die 6 juli hun zwemdiploma A halen, mogen een gratis begeleider meenemen in het water (mits boven de 15 jaar). Vanaf 18.00 uur is een herverdeling van de banen. De volwassen, crawl- en snel-zwemmers krijgen aparte banen. Bij onverwachts verhindering kan in overleg gekeken worden of op een andere avond de afstand gezwommen kan worden.

Spetter4daagse

De aller jongste kinderen (vanaf 3 jaar, zonder diploma A) kunnen in het instructiebad van 16.00 tot 17.30 uur meedoen met een spetterparcours (ongeveer 20 minuten per avond). De begeleiders (minimaal 15 jaar oud) van de spetter4daagse zijn gratis en gaan (verplicht) mee het water in.

Kosten: bij voorinschrijving € 7.50 (van 3 juni t/m 7 juli) of op de startdag 11 juli € 8.50.-. Inschrijven in zwembad Den Krieck tijdens de uren vrijzwemmen en in de betaalweken. Meer informatie: www.denkrieck.nl.


©(Foto: )locatie

Breezand - zwembad Den Krieck