Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Creatieve kinderworkshops tijdens de PurVak

dinsdag 22 oktober 10:00 t/m donderdag 24 oktober 16:00 uur


Op 22,23 en 24 oktober kunnen kinderen in de leeftijd zes tot en met twaalf jaar tijdens PurVak meedoen met gratis creatieve workshops in de ateliers en theaterzaal van Cultuurhuis Wherelant. Het thema is beweging en elke docent zal daar op zijn of haar eigen wijze invulling aan geven. Per dag zijn er vijf verschillende activiteiten. Ook ouders zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Uiteraard kunnen zij ook even iets anders gaan doen en de kinderen met een gerust hart achterlaten.

Bibberbeestjes en Action painting
Drie dagen lang zijn er leuke workshops, waarbij steeds weer iets anders te leren of ontdekken valt. Kom schilderen, boetseren, animatiefilmpjes maken of doe mee met een theaterworkshop. Heb je al eens van bibberbeestjes gehoord? Vast niet, maar bij Cultuurhuis Wherelant leer je deze zelf maken en laten bewegen. Bij 'Action painting' leer je niet schilderen met verf van de Action en tijdens 'Beweging en theater' vertel je elkaar een verhaal zonder met elkaar te praten. Voor wie niet stil kan zitten is de workshop waarbij je je eigen schaduw probeert te vangen zeker een uitdaging.

Kom verven met je voeten
Ouders kunnen op dinsdag een bewegend schilderij maken of op woensdag met karton en papier een bewegelijke vogel in elkaar zetten. Donderdag mogen de voetjes van de vloer om samen met de kinderen een groot doek te verven en erop te dansen.

Tijd: ochtendprogramma van 10.00 tot 12.00 uur
          middagprogramma van 13.30 tot 16.00 uur
Locatie: Cultuurhuis Wherelant, Van IJsendijkstraat 403


Aangeleverd Aangeleverdlocatie

Cultuurhuis Wherelant
Van IJsendijkstraat 403
1442LB PurmerendRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.