Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

De beste Status Quo Tribute van Europa

woensdag 9 oktober 11:34 uur


NIEUWE NIEDORP - Beleef zaterdag 26 oktober, vanaf 21.00 uur, de hoogtijdagen van de muziek van Status Quo. Onder de titel 'Status Quo 4ever' vindt die avond een tribute plaats van de band met de energieke en rauwe muziek. Met in het voorprogramma No Way Back uit Niedorp.

Inmiddels heeft Status Quo Forever al op talloze podia bewezen dat deze belofte wordt waargemaakt. Quo fans roemen de energie, het enthousiasme en de perfectie waarmee de nummers worden gebracht. Volgens horen zeggen brengt het hen terug naar de hoogtijdagen van Status Quo, eind jaren zestig tot begin jaren tachtig (de zogenaamde Frantic Four periode). Ook het publiek dat niet erg bekend is met de nalatenschap van Status Quo wordt verrast door het grote aantal hits en de toegankelijkheid van de minder bekende nummers.

Verwacht van Status Quo Forever een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekend staat. Maar waar ook de harmonieuze samenzang en het gitaarspel van frontmannen Rossi en Parfitt eer wordt aangedaan. Alle grote hits zullen te horen zijn.

Aanvang: 21.00 uur, entree: 12,50. Reserveren kan via de site www.dorpshuisprinsmaurits.nl. Locatie: Dorpshuis Prins Maurits, Dorpsstraat 79, 1733 AE Nieuwe Niedorp


Beste Status Quo Tribute Band Beste Status Quo Tribute Band ©(Foto: aangeleverd)locatie

Dorpshuis Prins Maurits
Dorpsstraat 79
1733AE Nieuwe NiedorpRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.