• Alle

Koorgeweld in Wijkcentrum Overdie

zaterdag 28 september 2019 11:30 - 17:30 uur


ALKMAAR - Wijkcentrum Overdie aan Van Maerlantstraat 8-10 vormt zaterdag 28 september van 11.30 uur tot 17.30 uur het decor voor een open dag voor wijkbewoners, gebruikers van het centrum en iedereen die nieuwsgierig is naar wat het wijkcentrum het komend seizoen te bieden heeft. Zes verschillende koren treden op. Er is een speciaal programma voor kinderen en kunstenaars tonen hun artistieke werk.

Wijkcentrum Thuis in Overdie is een centrum voor jong en oud met vele mogelijkheden. Het bruist van de vele activiteiten die door het wijkcentrum en huurders worden georganiseerd. Doordeweeks kan iedereen in het wijkcentrum terecht voor een kopje koffie, een heerlijke lunch en tweemaal in de week wordt voor met name wijkbewoners tegen een lage prijs een heerlijk diner bereid. Het wijkcentrum beschikt over verschillende zalen voor verhuur en verzorgt op afspraak zelf de catering in haar ruime en uitstekend toegeruste keuken (ook voor verhuur). Wijkcentrum Thuis in Overdie nodigt iedereen uit om op de open dag een kijkje te komen en te luiteren naar de koren Adem-Noot, Timeless Vocaal, De Bakszeuntjes, Seniorenkoor, Alkmaar Prachtkoor en Wilde Haver. Speciaal voor de bezoekers ligt het jaarprogramma 2019-2020 klaar wat een overzicht van de vele verschillende activiteiten biedt, die in het wijkcentrum worden georganiseerd.

Meer informatie over de open dag en het wijkcentrum is te vinden op: www.thuisinoverdie.nl .






Zes koren treden 28 september op in Wijkcentrum Overdie. Zes koren treden 28 september op in Wijkcentrum Overdie. ©(Foto: aangeleverd)



locatie

Wijkcentrum Overdie
Van Maerlantstraat 8-10
1813BH Alkmaar



Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.