• Alle

Luisterliedjes van Dark Rosie in Laurenskerk

zaterdag 23 november 2019 20:30 uur


KOLHORN - De Noord-Hollandse groep Dark Rosie treedt zaterdag 23 november, om 20.30 uur op in de Laurenskerk.

Een show met een wervelwind aan verkwikkende luisterliedjes, gemaakt door vier avontuurlijke muzikanten. Miranda Zuurbier zingt en bespeelt de accordeon. Michel de Wit speelt gitaar, Vincent Lamers plukt de contrabas en Mark Minnema vindt alles leuk waar snaren op zitten: gitaar, mandoline, Ierse bouzouki, steelguitar.

Het kwartet heeft lol in het maken van eigen en eigenzinnige Nederlandstalige liedjes. Ze noemen deze Nederchansons: soms zijn ze theatraal en gepassioneerd, dan weer grappig of juist poëtisch. Zo bezingen ze het leven in warme klanken, over de liefde, over verlies en troost, maar net zo makkelijk brengen de muzikanten een vrolijke ode aan hun katten.

Muzikaal komt er van alles langs, van een klassieke opmaat, via een Cubaanse cadans naar een beat van de blues. Wie oplet hoort Edith Piaf voorbij schuifelen.

Kaarten reserveren: g.vanroon@quicknet.nl. Entree: €12,50 inclusief koffie/thee. Adres: Dorpshuis De Nieuwe Horn en Laurenskerk, Kerkepad 1-3. www. dorpshuiskerkkolhorn.nl






Dark Rosie speelt in de Laurenskerk in Kolhorn. Dark Rosie speelt in de Laurenskerk in Kolhorn. ©(Foto: Erna Faust)



locatie

Laurenskerk

Kolhorn