Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Nieuwe uitdagingen in Tent van Tefredo

zaterdag 17 augustus 10:00 uur


HEERHUGOWAARD - Ieder jaar kleurt de vrolijke circustent van circusschool Tefredo het Strand van Luna met een speciaal zomerprogramma. Ook dit jaar wordt het een week vol circusworkshops, open podia en voorstellingen. Anders dan voorgaande jaren hebben de artiesten van Tefredo deze keer ook een eigen circusvoorstelling gemaakt: 'Cirque du Fabrique'.

Circusschool Tefredo staat al negen jaar met hun circustent op het Strand van Luna. "Naast de workshops en een divers avondprogramma door artiesten van buitenaf, wilden we zelf ook weer een nieuwe uitdaging aangaan", aldus circusdirecteur Fred Meijer. "Dat is uiteindelijk ons eigen programma 'Cirque du Fabrique' geworden." In deze voorstelling vertonen de artiesten het leven in de fabriek en combineren dat met circusdisciplines als jongleren, acrobatiek, koorddansen en touwklimmen. Volgens Meijer wordt het een spectaculaire voorstelling vol humor, spanning en sensatie.

De succesformule van de circusschool blijft verder vertrouwd: ook dit jaar kan jong talent deelnemen aan diverse circusworkshops (koordlopen, jongleren et cetera) en hun kunsten vervolgens tijdens een voorstelling aan het publiek, bestaande uit familieleden, vrienden en kennissen, vertonen. Meijer: "Daarnaast bieden we voor al het creatieve talent uit de regio de mogelijkheid om hun talenten in de tent te vertonen tijdens de open piste." Na afloop van de open piste is er een speciaal avondprogramma van verschillende artiesten en entertainers. Dit jaar is er onder meer een magische avond vol verwondering, humor en interactie. De familie Ransijn brengt een bijzonder muzikaal programma en op de slotavond staat de huisband van Tefredo op de bühne.

De tent van Circusschool Tefredo staat van 17 tot en met 20 augustus op het Strand van Luna. Meer info op www.tefredo.nl.


Cirque du Fabrique, de voorstelling van de artiesten van Circusschool Tefredo. Cirque du Fabrique, de voorstelling van de artiesten van Circusschool Tefredo. ©(Foto: Aangeleverd)