• Alle

Pier K open dagen

zaterdag 31 augustus 2019 13:00 - 16:00 uur


Zie, hoor en beleef alles wat Pier K het komende nieuwe seizoen te bieden heeft. Zaterdag 31 augustus in Pier K Nieuw-Vennep en zondag 1 september in Pier K Hoofddorp, van 13.00 tot 16.00 uur, zijn de deuren geopend. De toegang is vrij.

Tijdens de open dagen kan iedereen zich volop vermaken. Zo kunnen bezoekers in de prachtige ateliers, onder leiding van Pier K-docenten, aan de slag met tekenen & schilderen of beeldhouwen. Er zijn heel veel verschillende instrumenten uit te proberen en een stemtest te doen. Er worden diverse workshops gegeven die een indruk geven van de cursussen die Pier K komend seizoen aanbiedt. Medewerkers vertellen graag over de Kinderkunstdagen, Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer, de Muziekmakers, Kleine Pier en de KinderKunstAcademie. Ook zijn er veel cursussen voor volwassenen. Geniet van liveoptredens door muziek-, theater- en musicalleerlingen.

Informatie: info@pier-k.nl / 023-5669565 en www.pier-k.nl






Probeert tijdens de open dagen óf de proeflesweek een instrument uit. Probeert tijdens de open dagen óf de proeflesweek een instrument uit. ©(Foto: Fokke van Saane)



locatie

Pier K
Harmonieplein 2
2151AL Nieuw-Vennep



Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.