• Alle

Pop-up concert bij de molen

zondag 7 juli 2019 17:13 - 17:13 uur


Pop-up miniconcert rondom prijsuitreiking “Heel ’t Zand Bakt” zondag 7 juli

'T ZAND - Muziekvereniging Onder Ons uit Dirkshorn heeft spontaan aangeboden om bij Korenmolen de Hoop in ’t Zand as.zondag 7 juli een miniconcert te geven ter opluistering van “Heel ’t Zand Bakt’. Een evenement waar aspirant bakkers een gooi doen naar de titel van “de beste taartenbakker/ster van ’t Zand e.o. De bekendmaking van de winnaar van dit ludieke smikkelfestijn is tijdens de pauze van het dit concert, zo rond de klok van 14.00 uur.

Het mini buiten concert staat onder de bezielende leiding van dirigente Betty Bakker. Om een indruk te geven van het repertoire geeft de dirigente Bakker het volgende aan:

"Wij spelen zondag van allerlei soorten muziek: origineel repertoire voor fanfareorkest, maar ook nummers van Abba en Marco Borsato. Een mooi Frans chanson, 'une belle histoire' staat ook op het programma net zoals het bekende 'perhaps love' van John Denver. Verder spelen we het nummer 'Eloise' van Paul Ryan en uit de rockopera Tommy, de tune die altijd bij de top 2000 te beluisteren is. Een hit uit de 60-er jaren, 'the final countdown' staat ook op het programma. Kortom, voor elk wat wils en onze muziekvereniging heeft er veel zin in."

Dus letterlijk een smaakvol programma, waar een ieder tevens de gelegenheid heeft om de taarten te proeven van de deelnemende aspirant taartenbakkers.

En dit allemaal bij Korenmolen de Hoop aan de paralelweg in ’t Zand zondag 7 juli, aanvang 13.30 uur en de toegang is gratis.