• Alle

Zomerfair Zorgboerderij Blij

zondag 30 juni 2019 10:00 - 17:00 uur


'T ZAND - Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij organiseert zondag 30 juni op de Boerderij weer de jaarlijkse fair op het erf en pluktuin van de zorgboerderij. Alweer voor de vierde keer beloofd het weer supergezellig te worden. De deelnemers van de zorgboerderij werken er hard voor om het er weer op en top uit te laten zien deze dag.

Er zijn diverse kraampjes met leuke snuisterijen en hebbedingen . Er worden workshops en demonstraties gegeven, er zijn foodcaravans en er is een rad van avontuur. Tijdens het rad van avontuur kunnen vele cadeaus, geschonken door lokale ondernemers die de stichting een warm hart toedragen, gewonnen worden. Er is een weekend weg in een tipi-tent geschonken en zelfs een week kamperen op een super toffe camping. Kortom, echt de moeite waard.

Pluktuin en theetuin

Ook de pluktuin en theetuin zijn geopend , hier kun je je eigen boeket plukken en genieten van een heerlijke kop koffie met vers gebakken appelpunt of cheese cake. De opbrengst van de fair en het rad van avontuur komt ten goede van Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de boerderij. U bent van harte welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur .

Zorgboerderij Blij op de Boerderij, Keinsmerweg 88 a, 't Zand 06-27554346.








locatie

Zorgboerderij Blij
Keinsmerweg 88a
’t Zand