• Alle

Pip & Pelle vieren Pinksteren in De Purmaryn!

maandag 29 mei 2023 15:00 uur


PURMEREND - De televisievrienden Pip & Pelle komen tweede Pinksterdag naar Theater de Purmaryn. Met hun doldwaze kinderkomedie ‘Chaos in het Sprookjesbos’ gaan ze dit theater op z’n kop zetten. Afgelopen jaar waren ze druk bezig met hun bioscoopfilm, maar nu komen ze iedereen in Purmerend aan het lachen brengen.

Naast Pip & Pelle doet ook cabaretier en komiek Onno Innemee mee met de voorstelling. Innemee die o.a. de Wim Sonneveldprijs won, in Kopspijkers zat, een voorstelling maakte met Mike Boddé en Jochem Myjer en de laatste jaren veelvuldig te zien was in de kluchten van ‘Adje’ Arijan van Bavel, zal te zien zijn als domme boef Pluun. De voorstellingen van Pip & Pelle zijn een doldwaas familiespektakel voor jong en oud.

“Het is een komedie die gemaakt is voor alle leeftijden en echt een uitje om met Pinksteren te doen!” verzekert producent Ydwer Bosma. De voorstelling zit vol met elementen die je van een goede komedie gewend bent; bizarre wendingen, heel veel chaos en vooral heel veel hilariteit! “Het is geweldig om kinderen van de stoel af te zien vallen van het lachen. En hoe leuk is het, om als ouders samen te kunnen lachen met je kinderen? Daarbij heeft De Purmaryn een speciaal plekje in ons hart, omdat dit ons ‘thuistheater’ is, dus er is geen fijnere plek om te staan!”

Bij de voorstelling kunnen de kinderen uitgebreid meezingen en meedansen. 

Pip en Pelle hadden al hun eigen series en films op RTV Purmerend, stonden dikwijls op Reuring en toeren nu door heel Nederland met hun vertrouwde theatershows.

De voorstelling

Als Pip & Pelle een sprookjesachtige opdracht krijgen, begint de verwarring en is de chaos compleet! Rondvliegende veren, dansende boerderijdieren, huppelende prinsessen, mysterieuze fakirs, maffe buikdanseressen, zingende heksen, domme boeven, misverstanden, gekke capriolen en vooral heel veel humor! Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een doldwaze komedie, die onvergetelijk is voor jong en oud!

Meer informatie

Pip & Pelle, Chaos in het Sprookjesbos is op 29 mei 2023 te zien in Theater de Purmaryn in Purmerend. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via het theater. Kijk op www.depurmaryn.nl of via www.pipenpelle.com/theatertour


©(Foto: Annemieke van der Togt)

©(Foto: Annemieke van der Togt)

©(Foto: Annemieke van der Togt)

Hilariteit alom in familievoorstelling Pip & Pelle. Hilariteit alom in familievoorstelling Pip & Pelle. ©(Foto: Annemieke van der Togt)